Annons ↓ Annons ↑

Miss Li

Linda Carlsson, eller Miss Li som du kanske känner henne, ger sig ut på turné och imorgon kommer hon till Liseberg. Med Djungeltrumman snackar hon rosévin, tandborstning och en välbehövd paus.

Hej Miss Li! Hur är läget med dig idag?
– Det är grymt bra tack! Jobbar med albumet och två nyskrivna låtar i studion idag. Jag älskar att vakna till ljudet av regn på fönsterrutorna för då vet jag att det kommer bli en bra dag i studion och jag slipper ha dåligt samvete för att jag inte är utomhus och ”tar till vara på sommaren”…

Du har ju fått höra att du aldrig skulle kunna stå på scen igen men trots det ger du dig nu ut på en sommarturné – hur känns det?
– Jag kände att jag behövde en längre paus från Miss Li, turnerandet och allt runt omkring. Det var en väldigt skön och befriande period under dessa år där jag gjort annat. Jag tror och hoppas att jag lärde mycket om mig själv. Framförallt fick jag lusten tillbaka. Nu är det kul att turnera igen.

Vad är det egentligen som är så speciellt med sommarturnéer?
– Ljusa sommarnätter, rosévin och bara en allmänt obeskrivligt härlig känsla att det är sommar och festival. Man får resa in med nightlinern till nya städer, byar och festivaler där man aldrig varit förut. Det är bara en magisk känsla!

”Man blir sjukt sunkig av att
giga för att sen festa och
somna svettig i en nightliner”

Vad måste alltid ha med dig?
– Tvål, tandborste och en så kallad ”foamroller”, eftersom man blir sjukt sunkig av att giga för att sen festa och somna svettig i en nightliner och sen vaknar man alltid sjukt stel dagen efter..

19 maj släppte du låten Love Hurts, vad är det med kärlek som gör så ont?
– Haha, vad är det som inte gör ont? Nej men asså Love Hurts är egentligen bara ett pms-utbrott som ledde till en låt. Oftast gör det inte ont, men ALLT suger när man har pms.

När jag var i tonåren hade jag Ba ba ba som ringsignal på min mobil, vad har du för signal?
– Haha! Det var det många som hade tror jag, för det hände att jag gick på stan och handlade och helt plötsligt ringde Ba ba ba i någons telefon i kön bredvid mig. Jag har dock bara en sån där sjukt tråkig, vanlig signal fast oftast har jag bara på ljudlöst.

Sist men inte minst, hur laddar man bäst upp inför en turné?
– Hänga med bandet, borsta tänderna och dricka rosé.

Psst. Vill du följa Miss Li på hennes turné är det bara att följa henne här