Annons ↓ Annons ↑

New Found Land gör Sandarna-remix

New Found Land släpper ny singel – Forgetmenot. Dessutom har hon gjort en Sandarna-remix av låten, inspirerad av en sen svartfestnatt. Denna technodänga får ingen missa!

New Found Land, eller Anna Roxenholt som hon egentligen heter, är född och uppvuxen i Göteborg men bor sedan länge i Berlin. Hennes nya singel Forgetmenot är till alla som varit kära och längtat, men kanske inte efter rätt person. Remixen gjorde hon efter att hon varit på svartklubb i Majorna. Att en berlinare blir inspirerad av Göteborgs nattliv kan ju vara den största av komplimanger! Så här säger hon själv om låten:

– På flyget träffade jag en bekant vars polare precis hade skaffat bil, så vi blev upplockade på Landvetter. Det snackades löst om ett rave i Kungsten och vi sa att vi skulle höras framåt kvällen. Mycket riktigt, några timmar senare satt vi på vagnen till Sandarna. Jag vet att det har varit en del svartfester där genom åren, men senast jag var på nått festligt där måste varit för drygt tjugo år sen när mamma hade födelsedagskalas. Dj:n som var från Berlin och med på samma plan som oss – hans set var så jävla bra. Jag älskar minimalistisk techno, när man får höra och njuta av varje liten detalj som adderas eller tas bort. Jag hade några fantastiska timmar på dansgolvet och promenerade sedan hemåt nedför Sannabacken. Förbi pizzerian där jag oftast tog Hawaii, förbi mina båda gamla skolor. Olika delar av min uppväxt i slowmotion med den tunga klubbmusiken fortfarande dånade i öronen. Förbi min första egna lägenhet och sen vagnen sista biten och in i sömnen. Det där dansgolvet fortsatte i huvudet långt efter att jag kommit hem till Tyskland och studion igen och så föddes den här remixen.

Här kan du ladda hem remixen gratis: