Annons ↓ Annons ↑

Youtube-bonanza! Del 1

Göteborg Film festival kommer Soraya Hashim och Kalle Wannerskog att hålla i något så dundertrendigt som ett Youtube-battle. Djungeltrumman har därför nästan tvingat de båda att lista sina egna favoriter. Först ut är Soraya – med idiotiska djur, talangshower, och en balanserad dos pudelrock.

Göteborg Film Festival kommer med mycket i år. Över 450 filmer, till exempel. Men sen är det också 2016, vilket innebär att det vore lite naivt av den anrika festivalen att ignorera alla de andra rörliga mediakanaler som tränger in i våra liv idag. Därför är det likväl logiskt som glädjande att det bland annat kommer vigas en stund åt internets svar på Ritalin och vodka: Youtube-klipp. Djungeltrumman hörde av sig till Soraya Hashim och Kalle Wannerskog, som söndagen den 31 januari tillsammans ska hålla i ett Youtube-battle i filmfestivalens tält, för att korsförhöra dem om deras personliga favoriter. Först ut i ringen är Soraya, med en förkrossande sexstegsraket:

Klipp 1
”Talangshowauditions hörni.. Jag vet att ni tänker att det är överspelat och att källan av känslor vi orkar känna för alla Susan Boyles och Paul Potts i världen är uttorkad och död. Ni har fel. För en bra audition kommer alltid vara en bra audition. Folk som är riktigt jävla bra på det de gör kommer alltid vara det ballaste som finns. Det här klippet är bäst pga barn + en av världens bästa låtar + PLOT TWIST!”

Klipp 2
”Livets recept till evig lycka = Tänk på en riktigt go powerlåt från 80 eller 90-talet + kolla upp videon på youtube. Det finns inga fails, detta funkar varje gång. Min bästa träff är den här videon. Den har ALLT: rökig kyrkogårdsmiljö, tvåhalsad gitarr, svarta sidenlakan, starka tänkar-poser, en karl som vet precis hur man lutar sig mot en vägg och knäpper fingrarna och kraftigt hångel mot bil. PLUS URBRA LÅT!”

Klipp 3
”Hahaha, djur är så dumma! Jag var på en kattfilmsfestival förra året där de bara visade kattklipp hela kvällen och nu kan jag berätta för er att detta, rent objektivt, är världens bästa kattklipp.”

Klipp 4
”Hahahahaha, Gud – djur är så dumma i huvudet! Getter liksom, vad är det ens? Klippets styrka ligger naturligtvis i att det är lika kissa på sig-kul som lärorikt. Bonustips: Det finns en fainting goat-festival i Marshall County, Tennessee som hålls för 13:e gången i oktober i år om nån är sugen.”

Klipp 5
”Mitt nya favoritklipp. Detta går inte att presentera, klicka bara.”

Bonus
”Missa inte alla orimliga och fantastiska tutorials som finns på youtube. Jag har lärt mig så mycket där, alltifrån hur jag bäst lockar håret med platttång, lägger den perfekta eyelinern, rensar fisk (true story) till min bästa genre: barn som lär ut hur man gör en superrealistisk fejktandställning med gem, hårnålar, gummiband och lite annat. Det är den bästa användningen av internet, klart man vill ha en fejktandställning.”

https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+make+braces+fake+