Annons ↓ Annons ↑

Årets sjunde klubbrunda!

Äntligen helg. Hade jag inte kallat in 45 ”nära vänner” (enligt Facebook) för att hjälpa oss att flytta hade jag klämt in alla aktiviteter jag tipsar om här nedan.

Torsdag:
Vi tjyvstartar helgen med torsdagen. Och så går vi till Hagabion och tittar på filmen Hjärtat och träffar de bakom filmen. Kanske fick vi inte nog av Ahmed Behran utan följer efter honom till Ståuppklubben. Känner du inte för att skratta, ta dig till Gamlestaden och prata med Evin Ahmad istället.  

Fredag:
Teater är bäst på teater och medan Pontus Stenshäll är något bespottad på Stadsteatern visar Göteborgs dramatiska Teater upp sig. Terror är ett rättegångsdrama och du bestämmer utgången. Aldrig har du saknat Boston Legal så lite. Sen går vi till Pustervik, och ser Radio Dept. Kanske är det fler än min vän som tror att Radio Dept är någon typ av amerikanskt hitband. Så är inte fallet. De är från Lund.

Lördag:
Det är någon typ av korvfest på HPKSM, men bra musik utlovas det, männen till trots. Dit går vi! Du har visserligen tröttnat på alla bloggares årssammanfattningar, men Quizadillas är ju lite kul så deras årskrönika över 2017 går vi på, även om den kommer i det senaste laget. Men vi har fått nog av snubbar nu, så vi drar och ser vår darling Sarah Klang och Alice B istället. Fy så underbart! Annat du kan besöka är Scenkonstgalan och teaterförsteällningen baserad på Nina Hemmingssons böcker.

Söndag:
Hur härligt är det inte med söndag? Gå på vernissage och ta sen bussen ut till Marstrand för brunch. Sen andas du havsluft och glömmer att det är måndag imorgon. Eller strunt i Marstrand vetja och gå o spana in lite blommor på Botaniska.

 

Tänker du: det här var ju skit! Då kollar du in vår klubbguide och bestämmer själv över din helg.