Annons ↓ Annons ↑

Veckans fem bästa

Vi vet att du gillar att festa, det gör ju de flesta, men ibland kanske du bara ska testa, att göra det mesta, som vi tipsar om i veckans fem bästa! Ka-tjiiiiing!

Skynda fynda
Loppis hit och loppis dit, vecka ut och vecka in. Vi får aldrig nog, och inte du heller. Skit i stans alla rea-fynd och tänk på ditt miljö-avstamp istället. Oavsett om du bara ska handla eller sälja så kommer du gå back, men är det inte bara fullkomligt underbart att byta sin skit mot andras? Vi ses väl på bagageluckeloppisen vid Slottsskogen?? Både lördag och söndag!

Skrubben på golfklubben
Äh ba skoja! Skrubben, gubben, stubben, klubben, ja, det finns mycket som rimmar på skrubben. På torsdag är det också näst sista Skrubben innan sommarn drar igöng på riktigt! Litet, mysigt, intimt och roligt blir det på Göteborgs minsta standup-klubb. Psst, kom i tid och få det överstökat, för det det kommer blir knökat!

Fika i Arvika
Ha, trodde du ja! Kom på nåt annat som rimmar på fika om du kan! Hur som helst är det i alla fall fika på Frilagret, idag, och det är till och med Filosofika. Temat är kunskap, vilken tur, tänker du som alltid har undrat vad kunskap EGENTLIGEN är för någonting. Den primära målgruppen är 13-30, men ett ungdomligt sinne premieras över biologisk ålder. Tur för dig din gamle räv!

Brunch istället för lunch
Alltså, söndagar och brunch är fan världens bästa kombo! Nu på söndag bjuder dessutom Greksson inte på vilken brunch som helst – för knappt huundra spänn serveras det crepe-brunch. Och.. håll i er nu…. du kan äta precis huuuuur mycket du vill!!!

Noll koll på fotboll
Vi må kanske inte vara några boll-experter, det är ett som är säkert, men vi måste mötas någonstans, och det vi bidrar med är att vi vet mer än väl vart du allra bäst ser de där satans superviktiga matcherna som alla pratar om. På torsdag drar fotbolls-VM igång, så långt är vi med i matchen, och därför har vi listat vart du ser det allra bäst!