Annons ↓ Annons ↑

Woki öppnar i Nordstan

Göteborg och Nordstan är först ut med att öppna dörrarna till den nya restaurangkedjan Woki. Inom fem år räknar de med att ha öppnat hela 25 restauranger runt om i Sverige. Världspremiären till ära har vi pratat med Paula Röhss, som är en av de tre grundarna till det asiatiska haket!

Berätta, vad är Woki?
– Det är det snabba sättet att få god asiatisk mat på, och på Woki finns rätter på hållbara råvaror lagade av personal med schyssta villkor. Även om det går undan är det inte snabbmat – snarare mat som serveras snabbt.

Hur kom ni på idén?
– Vi saknade en kedja inom asiatisk wokad mat helt enkelt.

Varför blev det just Göteborg och Nordstan?
– Just Nordstan och den lokal vi fickt tillgång till är ett av Sveriges bästa lägen för vårt koncept. Vår idé är att etablera oss i såväl citylägen som på externa handelsplatser, till exempel trafikknutpunkter. Men vi är så glada över att få börja vår resa här i Göteborg.

Vad kan man förvänta sig om man går till Woki?
– Här serveras spännande, god och prisvärd asiatisk mat för alla på språng och för alla som vill få ihop livspusslet. Miljön och atmosfären på Woki är skandinavisk-asiatisk och ska kännas välkomnande, nyskapande och personlig.

Och hur ser ni på framtiden?
– Vi tycker att Göteborg känns superbra och vi märkte redan dagarna innan öppning att folk gick och ryckte i dörren för att de ville komma in. Så vi hoppas och tror att det kommer att gå bra. Under de närmsta fem åren planerar vi att öppna 25 restauranger runt om i landet – och Göteborg blir ju den första! Men självklart hoppas vi kunna öppna fler i Göteborg framöver.