Valvaka-guiden

Valvaka med ETC på Pustervik
Här var det livat. Sju olika artister och band står uppradade på övervåningen och konkurrerar med public service som råder bot på nyfikenheten nere på klubben. Full rulle till 01. Eventuellt firande efter det.
Järntorgsgatan 12, 17-01

Valvaka på Röda Stens Konsthall
Den ambitiöse som inte fått nog än, den börjar redan vid tolv och går på heldags-vaka på Röda Stens. Från 16 får en givetvis också sällskap av SVT på storbild.
Röda sten, 12-sent

Kulturens Valvaka
Och en annan den ägnar sig åt poesi, readings, teater, demokrati- och kultursamtal, quiz och diverse festligheter i Foajébaren uppe vid Götaplatsen.
Stadsteatern, 18-00

Valvaka med Miljöpartiet
Snyft eller dans eller något mediokert mittemellan i baren på folk.
Olof Palmes Plats 3, 20-01

Valvaka med IRM (Inte rasist men)
Hör och häpna: Inte rasist men är mer en en Facebook-grupp. Det är en ideell organisation, en hemsida, en podd och en kampanjorganisation. Ikväll kickar de igång inför fyra kommande år av antirasistism och motstånd.
Kungsportsavenyn 15, 18-01

Queer-separatistisk valvaka
Alko och drogfritt knytkalas för hbtq+personer på Frilagret!
Heurlins plats 1A, 18-02

Valvaka på Restaurang Trappan
Vänstervaka på Restaurang Trappan. Vad? Va? Var? För den som lyckas Google mappa sig fram väntar mingel och mat med Vänster i Väst.
Svårnavigerad lokal, 18-01

Valvaka med UngVänster 
Vänster igen. Dem är överallt. Inte helt chockartat också på sitt kontor. Mat, häng och liveband med ung vänster på i ung vänsters lokaler. Alko och drog(och alians)fritt.
Andra Långgatan 20, 19.30-01

Vem vinner valet 2lång
Valvaka på kvartensscenen 2lång. Frida Sundström, John Pekkari, Magnus Hjelm, Tobias Rosén och Henrik Magnusson bjussar på live-show innan de stora tar över på bioduk.
Andra Långgatan 30, 16.30-23 (snopet?)

Valvaka med F!
Rosa valbuffé på Villa Bel Parc. 200 pix för buffé och eventuell segerdans. Obsobs. Matbiljetterna är begränsade och köps i god tid innan (typ nu).
Villa Bel Parc, 18-01

Valdagsspecial
Var är alla blå valvakor undrar du? och svaret är här.
Naturhistoriska muséet, 12-16