Thomas Stenström återvänder till Göteborg

Thomas Stenström släppte nyligen singeln Adios Amigos som ett första smakprov inför den kommande EP:n. Nu står det även klart att Thomas Stenström kommer att göra tre exklusiva spelningar. En av konserterna kommer att äga rum i Göteborg i april. 

”Finns det skyline kvar åt oss?”, frågar sig Thomas Stenström i Adios Amigos som är det första singelsläppet inför den kommande EP:n som ska följa upp Rör inte min kompis! (2017). Nu går Blixten & Co även ut med att Thomas Stenström kommer att ge sig ut på en miniturné i Sveriges tre största städer. Den 12 april är det Göteborgs tur och biljetterna till konserten på Pustervik är redan släppta.

– Jag har levt på att spela live sen jag var 16 år. Det är grunden i allt jag gör, slutmålet i horisonten. Har åkt flera varv runt jorden redan med mitt band men är fortfarande lika barnaglad av att få fortsätta göra det, hälsar Thomas Stenström.

Här kan du lyssna på Adios Amigos.