Till startsidan

"Girls to build the spaceship, Girls to code the new app, Girls to grow up knowing they can engineer that!"

"We're GoldieBlox, a toy company out to show the world that girls deserve more choices than dolls and princesses. We believe that femininity is strong and girls will build the future — literally.

Our founder, Debbie Sterling, is a Stanford engineer who decided last year that girls need more choices than the pink aisle has to offer. She developed GoldieBlox, an interactive book series + construction set starring Goldie, the kid inventor who loves to build.

This year, we wondered what we could do to showcase the amazing inventive power that girls have. So...we might have recruited three young girls and that guy who made OK Go's famous Rube Goldberg machine to turn an average home into a massive, magical contraption."

2013-11-20 17:12
Taggar: brudarX, reklam

How to make pastel hair:

Jag vill inte färga håret pastelligt just nu som jag brukar för jag bla jobbar med jätterolig catering för Rent A Chef och en vill ju låtsas vara normal i och med att jag inte bara representerar mig utan Rent a Chef. Eller som Lorde sjunger "WE WILL NEVER BE NOOOORMAAAAAAAL". Alltså får jag junka hårfärgningsvideos som dessa ovan. Fröken Melonlady ifråga snackar rätt mycket så man kan snabbspola över början av klippen men alltså jag älskar ju JOBBIGA BRUDAR för utan jobbiga brudar med s.k difficult demands skulle världen stå still och vi skulle fortfarande varit hemmafruar. Så håll till godo.

2013-11-12 19:12
Taggar: snyggt, grungeliv

Hunger Games med KATTER

2013-11-12 18:59
Taggar: djur, film

A sea lion can keep a beat / WANTS FOOD = genius

2013-10-05 18:42
Taggar: djur

USA Pizzor; massa goda några äckliga

2013-10-04 16:11
Taggar: mat, pizza

Drew Barrymore Miu Miu -95

2013-10-04 12:21
Taggar: brudarX, reklam

Måla-själv-tapeten

Blev helt besatt av det här nu - en gummiroller med mönster, hur briljant? Det är smartare än The Pet Rock och Chia Pet tillsammans!

The Painted House och NotWallpaper säljer mönsterrullar och finns på Etsy, den finaste är nog denna med älgar och granar.

2013-10-02 19:00
Taggar: internet

När jag får barn:

The very motley crew from Napoleon Dynamite

HELL YES.

2013-10-01 12:38
Taggar: internet

thereserulesok instagram

Något sinnessjukt har hänt och det är att jag har EN NY MOBILTELEFON. Japp, världen drar en kollektiv suck i och med att jag varit ökänd för att svara "va, jag har inte fått några samtal" när folk säger att de ringt mig. Tydligen hade jag en riktigt riktigt riktigt kass mobil men jag ville inte byta den eftersom Peter Parker har en likadan i Spidermanfilmen (tydligen kan han ingenting om teknik som har en sån kass). Men nu så tog jag tag i saken när det visade sig att jag höll på att missa två bra kockjobb bara för att min mobil inte funkade - i och med att den inte ringde på två veckor började jag tycka det var skumt så jag sökte upp missade samtalslistan i cacheminnet eller vad det heter och ringde alla nummer och där var det två kockar som hade ringt och undrat om jag ville komma och jobba (en från Vendel Fabriken och en från Scania Bar & Mat). SÅ HERREGUD då åkte ju Spidermanmobilen ut fortare än ögat och in kom en ny mobil som både ringer och har candy crush saga och instagram så jaha nu har jag instagram skulle jag komma fram till.

För som ni märkt hinner jag inte uppdatera min kära dagbok så ofta längre - dels för att jag står i kök och dels för att när jag väl sitter vid datorn så läser jag om mat, kockar & krogar eller skriver recept. Alltså gjorde jag SvenssonsMat där jag kan samla recept och så nu har jag instagram som jag kan uppdatera ofta så följ mig gärna där på thereserulesok för gamla hederliga TESSAN TRAMSIGHETER!

2013-10-01 11:00
Taggar: internet

Supercats episode 1

2013-09-25 21:00
Taggar: djur

instagram : thereserulesok

THERESE RULES OK!
Therese Svensson, Malmö, 1978.

Skytt, kock, journalist, hockeydotter, ex-redaktör på darling &, klubbredaktör på nöjesguiden m.m. Jag gillar killar, mat, katter, skräckfilm, internet, odling & öl. Jag är från Skellefteå och Stockholm, pratar inte skånska men älskar Malmö.
Matblogg: SvenssonsMat
Backblogg:
thereserulesok.blogspot.com & www.darling.se - Kära dagbok "isabell".
Kontakt:
stamcellforever@gmail.com
IN ENGLISH

Sök
bloglovin
Om Djungeltrumman
Lista
Följ Djungeltrumman
Djungeltrummans nyhetsbrev
Jag vill ha nyhetsbrevet!
Tack! Du har fått en bekräftelse skickad till dig.
Fel! Något gick fel, försök igen om en stund.
Webbdesign av Simma Lugnt, www.simmalugnt.se