Annons ↓ Annons ↑

Stina Velocette till Statement Festival

Statement Festival bokar nya artister och i truppen hittar bli bland andra göteborgaren Stina Velocette.

Idag avslöjade Statement Festival ytterligare tre nya bokningar till premiären av den omtalade festivalen. På scen ser vi heavy metal-bandet Girlschool från Storbritannien, rockbandet MaidaVale (också de från Storbritannien) och göteborgaren Stina Velocette. Stina har i flera år både släppt singlar på egen hand och gjort samarbeten med bland andra Kapten Röd, Syster Sol och Roffe Ruff. Stina säger själv att många av hennes låtar har feministiska budskap, till exempel den hyllade singeln Ska det va såhär, som är en hyllning till alla som delat sina berättelser i och med #metoo.

– Jag har så många låtar med feministiska budskap. Det är mitt favoritämne som jag alltid återkommer till. Min musik och mina texter kommer passa perfekt på Statement. Kampsånger som jag önskar går rätt in i pubikens hjärtan. Jag kommer att ta med hela mitt crew; dansare, hypewoman, kör och hemliga gäster. Det här är lätt den spelningen vi ser fram emot mest i år. Det kommer bli episkt! säger Stina Velocette i ett pressmeddelande.