Stina Velocette släpper nytt

Stina Velocette har lämnat reggaen bakom sig och satsar nu på UK-doftande r’n’b på svenska. Idag släpps ännu ett smakprov inför den kommande debut-EP:n – singeln Jag har dig.

Stina Velocette har en lång karriär bakom sig, bland annat som sångerska i reggaeduon Serengeti, men nu är det r’n’b på svenska som gäller. Under 2016 kom hennes två första låtar som soloartist och idag är det dags för ännu en, i form av singeln Jag har dig.

Jag har dig handlar om två personer som tagit sig igenom en massa skit, är trötta på att hålla uppe en fasad och ytliga relationer. De möts i natten, märker att dom är lika och blir nyfikna på varandra, berättar artisten i ett pressmeddelande.

Stina Velocette har redan hunnit få låttitlar intatuerade av personer som påverkats av texterna, och har överösts med meddelanden på sociala medier från kvinnor som tackat för dem. Debut-EP:n Motljus har producerats av Stina Velocette tillsammans med Kapten Röd och släpps den 24 mars.

Jag har dig finns med på kommande EP:n Motljus som släpps på Same Plate Music den 24 mars. Den 29 mars blir det releasefest på klubben The Breaks i Stockholm.