Till startsidan

www.emilyparsons.se

Nu hittar ni mig här också!

2011-04-30 13:34
Taggar:

Ny blogg

Jag flyttar min blogg till http://emilyparsons.blogspot.com/. Just nu ser den askff ut, men jag ska kirra biffen snart. TJAAAAAAA!

2011-04-28 14:44
Taggar:

Jag är smått keff på att blogga just nu, försöker kirra nu blogga yao. Nästa vecka försvinner den här bloggen eftersom att djungeltrumman ba "byebye alla bloggar"....Aaaaaanyway! Återkommer om ny blogg. *tror att folk bryr sig*

2011-04-24 10:50
Taggar:

Stine Goya for Weekday


Asså Stine Goyas collaboration med Weekday....Jag DÖÖÖÖR VAD TRÅKIGT! Inte för att jag hade förväntat mig att det skulle vara awesome på nåt sätt. Men herregud jag vill typ somna jag kommer somna! Bored to death...

2011-04-19 15:00
Taggar:

Vogue Russia May 2011

http://www.thefashionspot.com/ finns väääärldens bästa tråd som heter Couture in editorial. Helt underbar om man nu har en grej för couture (som somliga har....). Om du har ett medlemskap där tycker jag absolut att du ska gå in på den tråden och kika! Nu ska jag återgå till att inte lyssna på föreläsningen.

2011-04-19 12:00
Taggar:

 

Här är lite bilder från vår underbara resa till Paris. I juni ska jag läsa franska i en månad och damn vad jag ska lära mig det där jävla språket!

2011-04-19 09:07
Taggar:

Tartuffe


Såg som sagt Tartuffe med min mami idag! LOOOVED it! Älskar också den lilla stumfilmen som stadsteatern gjorde som lite reklam för pjäsen.

2011-04-16 20:50
Taggar:

Hemma...

Då var man hemma igen. Känns så himla knäppt egentligen. Sjukt skumt att vakna utan Sara och Lisa vid sin sida utan att gå och äta pains au chocolates på morgonen utan att sitta i solen vid Seine. Måste tillbaka SNARAST! Har ändå haft trevligt sedan jag kom hem. Fint väder har gjort trevliga saker. Var på stadsteatern idag med mami och såg Tartuffe. Den var såååå bra! rekomenderar den varmt yo! Om ett tag ska jag till min syster. Har saknat henne somfan.

Slänger upp bilder från Parsis så snart jag orkar. Laterz.

2011-04-16 18:33
Taggar:

Back in black *stel stämning*

Är nu tillbaka ute i hooden efter en helt underbar vecka i Paris! Kan inte ens börja beskriva hur bra vi har haft det. Speciellt inte nu. Är helt jävla cptrött....A girl's gotta sleep you know! Uppdaterar senare bahhh.

2011-04-15 16:14
Taggar:

It's my party and I'll cry if I want to

Igår firade vi mig med släkten. Mami hade bakat massa awesome grejer och köpt en chokladtårta till mig! Man kan ju inte ha födelsedag utan chokladtårta. Det var vääärt. Slutar alltid med att jag, Jessica och Jonte somnar i soffan. Tradition helt enkelt.

Det här lär vara sista inlägget tills jag kommer hem på fredag. Ska ta sjuuuukt mycket bilder och bara ha det bäst! Ni (*har hybris och tror att folk faktiskt uppskattar min blogg*) får veta ALLT när jag kommer hem. Tills dess får ni ha det awesome! Laterz

2011-04-10 22:00
Taggar:
Follow Emily Parsons
Om Djungeltrumman
Lista
Följ Djungeltrumman
Djungeltrummans nyhetsbrev
Jag vill ha nyhetsbrevet!
Tack! Du har fått en bekräftelse skickad till dig.
Fel! Något gick fel, försök igen om en stund.
Webbdesign av Simma Lugnt, www.simmalugnt.se