Annons ↓ Annons ↑

Mira Aasma släpper ny EP

Exilgöteborgaren Mira Aasma släppte sin debutsingel 2015, följt av en EP och ett debutalbum. Hon har gjort diverse showcase-gigs över hela Europa, varit med i årets upplaga av Redbull Music Academy och fått fin respons på sin musik i både svensk och internationell media.

Idag släpper Mira Aasma sin nya EP Nighttime Memos (spana in singeln Sunday här ovanför) och vi ställde ett par frågor precis innan hon skulle iväg till releasefesten.

Hej Mira! Nighttime Memos sägs ha ”ett ödmjukt producerat sound med jordnära, vackra texter” vilket låter väldigt grundat. Du är med andra ord inte en sån som får hybris av hyllande recensioner?
– Haha jo är så glad över hur EP:n har tagits emot än så länge, men det som känns mest är att vi haft så jäkla kul när vi spelat in den och allt runtomkring. Känns som att jag verkligen hittat rätt äntligen. Hoppas verkligen på att EP:n kommer kunna ta projektet till en ny nivå!

När kommer du tillbaka till Göteborg, om så bara för en spelning?
– Ullevi eller inget! Nej men förhoppningsvis snart, håller på och smider planer där men inget officiellt än! Sen lär vi ju ses nånstans i nån härlig lagerlokal/grotta/takterrass på juldagsnatten!