Annons ↓ Annons ↑

Klubbrunda vecka 36

Techno och hiphop, Majorna och Hisingen – häng med klubbredaktören, Felicia, på helgens bravader!

Måndag, tisdag, onsdag och ÄNTLIGEN torsdag – visst, jag smygstartade lite redan igår, med BBY Bar på Folk men vad gör det. Efter jobb och slit möter jag upp en vän och går ca. en km bort och in på den andra av långgatorna. Sandqvist har nämligen förstått grejen med att hösten är på ingång och lanserar sina nyheter för AW16. Dock blir det nog bara klämma på väskorna då plånboken inte är fasansfullt tjock efter sommaren och jag ej är student. Sedan går jag ungefär 50 steg och in på Pom Pom. Pizza & Cider alltså, sån himla bra kombo! Kvällen avslutas med min käre kollega på Tullen i Majorna.

Jag trodde aldrig fredagen skulle komma men här är du, och som jag har längtat! Klubbguiden är färdigskriven och deadlinen är passerad – jag tar därmed helg! Första stoppet för denna afton blir *trumvirvel* Folkteatern där JUCK har en av två föreställningar. Efter det blir det antagligen en öl på Folk innan vi tar oss vidare mot Fifi (Fee Fi Fo Fum). Fenomenet Panoramenbar är ikväll och inga mindre än Magnus, Lewis och Magnus styr över musiken. Sista anhalten på denna kväll blir, som många kvällar innan, Yaki och Kaffebaren där producenten från kollektivet Tu5en, Filip Hunter, håller hov.

Visst, borde en sova ut på en lördag men inte denna. Det ryktas nämligen om en dagsfest uppe i bergen med grym musik – så där hittar ni mig till solen börjar gå ner bakom kranarna. Sen någon gång, hoppar jag på en av vagnarna som tar mig över bron och till Hisingen, där vankas det nämligen bloc party (gatufest för den som inte vill använda google translate) på Antibarbarus. Ett av de få ställen som faktiskt har uppe in på småtimmarna, förutom alla avenenyn-häng, är Rio Rio, så där avslutas denna afton riktigt lushigt.

Känner du inte för att haka på mig på detta äventyr?
Klicka då in på klubbguiden som fortfarande uppdateras. 
/ Felicia