Annons ↓ Annons ↑

Klubbrunda vecka 24

Vi har för oss att det är torsdag idag, visst kan det lika gärna vara fredag, söndag eller någon annan dag. Men vi chansar och kör: klubbrunda vecka 24 börjar nu!

Torsdag
Det är idag? Jo, men det är det nog, tänker du och skiter egentligen i vilket. Du är redo för helg, oavsett om du borde eller inte. Men vad fan är det här? En massa brötiga personer i försmå t-shirts? Ska inte de hålla sig i sina kvarter?! Jaha, nu ska tydligen också city-barerna hålla schakt med vansinnet. Du bestämmer dig, 22 män rännandes efter en boll ska då fan inte få förstöra din torsdag. Du tränger dig fram till baren på Silver Lining, någon gormar bakom dig, en fuktig andedräkt letar sig fram och på din vänstra åker plötsligt en näve i bordet ”DOMMARJÄVEL!” Du tar ett fast grepp om ölen, häller i dig hela på en gång, och skyndar vidare till Boca-Boca men möts redan på uteserveringen av en käftsmäll, även där tycks kvällen cirkulera kring män i trikå. Du provar igen, på Trädgår’n, och igen på Storan, och igen på Bang innan du slutligen ger med dig och sjunker ner i ett bås inne på Glenns. Ska du göra det här, kan du åtminstone göra det ordentligt!

Fredag
Vad fan är det här? Du puttar undan vikinghjälmen från kudden och reser dig upp. Varför du igårkväll bytt din sedvanliga flanell mot ett blågult matchställ, det vet du inte och vet inte heller om någon annan vet. Du anar och förstår egentligen att med största sannolikhet, så gör någon det, men pressar undan tanken och låter eventuell utredning vila. Kanske en annan dag. Nu är det över och du ska äntligen få ta all plats du behöver. Först på Nef, där spelar Det Stora Monstret, sen på Pustervik framför scenen och Loma.  Kanske Push och SKY också tänker du, fortfarande ovetande, eller rättare sagt i förnekelse, om att du klockan 02.35 otåligt kommer hoppa på det irrationella tåget mot Port.

Lördag
Ytterligare en dag till din tjänst. Idag blir allt givetvis precis som planerat, tror du ja. Eftersom att det är lördag och du tog irrationella beslut efter midnatt bokar du illa kvickt en plats på Bagageloppisen. Inte helt oväntat, vill ingen köpa din skit, och inte heller har det någon betydelse för du kommer, precis som du alltid gör, att göra precis allt du inte borde. Du kommer svära, spotta på marken, sucka, slänga skiten, köpa någon tortig måltid och istället unna dig att börja kvällen redan klockan 17 på Oceanen. Klubb Rörelsen har bjudit in och därefter har Sokhi releasefestBoulebar. Det vet du inte vem det är och om du ska vara ärligt så tycker du inte heller att det spelar någon roll. Det är du såklart inte utan ljuger istället hela kvällen. Därifrån är det nära till Boca-Boca och betydligt längre till Porto Libre men eftersom det där serveras både kaffe, mat och drinkar skiter du i vilket.