Annons ↓ Annons ↑

Klubbrunda vecka 1!

Årets första klubbrunda är här – den bjuder på dans längst Avenyn, vändor på de olika långgatorna och en hederlig barrunda!

Jag åker till London senare idag men om jag hade befunnit mig i Lilla London hade jag roat mig med följande: Stopp nummer ett för denna torsdagskväll blir Kino. Främst för att de har världens godaste svamppasta. Men om inte pastan tilltalar dig så hittar du två individer vid namn Frisko och Karmen bakom skivspelarna. När pastan är uppäten, tar jag mitt pick och pack, och går längst Linnégatan och svänger sedan in på Folk – där håller nämligen Bruce Leenus hov. Eftersom det är röd dag imorgon är natten ung och om en vill dansa lite extra kallar vinterfestenPark Lane på en.

Denna helg är extra lång, fredag blir lördag, lördag söndag och så vidare. Efter att ha ätit en megafrukost – för det får en inte glömma att en bör så här på lediga dagar – lägger jag mig i soffan och kollar Netflix ett bra tag. När solen har gått ner och det börjar sticka i benen av danssug åker jag bort till stammisstället Kafé Magasinet om jag har tur jobbar någon av de som väljer bäst musik på stället. På vägen bort till nästa stammishäng, Yaki, stannar jag och mitt sällskap till på Stories och Tropical Nights – lite tropisk värme har ju aldrig suttit fel liksom?

Lördagen är här med kommen! Eftersom det var ett tag sedan jag ramlade dåliga gatan (Andra Långgatan) fram är det en hederlig barrunda jag roar mig med denna lördag. Vi börjar traditionsenligt på Järntorgets Brygghus och bockar sedan av Publik, Pom Pom, Hops och Holy Moly – allt för att ge den ultimata barrundan. Kvällen avslutas olikt många andra på Upstairs där det är r’n’b night.

Var inte detta något för dig? Klicka då in på Klubbguiden, där finns det mycket mer som händer denna helg! 

Kram! 
Felicia