Annons ↓ Annons ↑

Karaoke i Göteborg

Har du en inre röst som behöver få uttryck på något sätt? Eller vill du bara rasta stämbanden lite med dina kompisar? Sjung ut på karaoke! Här listar vi några av Djungeltrummans favoriter.

Penang Karaoke
1989 öppnade denna karaokebar i Göteborg. Enligt Penang själva visste Sverige inte vad karaoke var när de startade, men det blev det snart ändring på. Klockan 18 öppnar dörrarna och du kan sjunga här både fredag och lördag.
Djurgårdsgatan 10

Sing Sing
Kruxet med karaoke är att det lätt blir lite för kul. Du blir lite för engagerad, sjunger lite för högt och inte allt för sällan viftar lite väl mycket med både ben, armar och diverse löst åtsittande kroppsdelar. Sing Sing i Majorna har alla dina eventuella pinsamheter i åtanke och har, med respekt för både dig och din omgivning, inrett restaurangen med privata karaokerum. Här kan ni pinas i fred.
Karl Johansgatan 86

Haket
Varje fredag klockan 21 bjuds det in till karaokekväll på Hakets undervåning. Om du känner för att visa folk låten du brukar sjunga i duschen eller bara ta det lugnt och sippa på en öl spelar ingen större roll. Baren serverar nämligen över 300 olika sorters öl.
Första Långgatan 32

Pub Skål!
Varje torsdag hålls det “Karaoke: Madness” på Skål! från klockan 21. Känner du dig lite galen? Ja, då kanske det här är rätt karaokeställe för dig.
Storgatan 16

Karaoke Night
Stigbergets trevåningsklubb Henriksberg kör karaoke nere i Ballroom-källaren, numera känd som Råck. Om du vill ta en paus och samla energi efter att ha vrålat på scen kan du alltid roa dig på dansgolvet eller spela en omgång biljard.
Stigbergsliden 7

Västerhus
Om du kommer in på Västerhus, går till baren och säger “karaoke” får du en öl, cider eller vin till happy hour-pris. Klubben har enligt uppgift 40 000 låtar på sin spellista och entrén är gratis. Kolla in Facebooksidan för aktuella events.
Karl Johansgatan 11

Karaoke Thursdays
På torsdagar är det Jerntorgets Brygghus som styr upp karaoken på Järntorget. Om du är en nattuggla och karaokefantast är detta stället för dig.
Järntorget 4

Bubblare: Styr din egen karaokekväll! Hyrutrustning finns hos bland annat Karaokefixarna och Göteborgs Scenteknik.

Texten publicerades ursprungligen i Djungeltrumman #39.