HIP HOP STAN tackar för sig

Karin Wramner och Amira Brown har arrangerat Hip Hip Stan ihop i fyra år. Den 15 juni är det dags för deras sista dagsfest då Hip Hop Stan tackar för sig, men frukta inte Karin och Amira lämnar inte nöjeslivet för gott. 

Den 15 juni kör ni den allra sista upplagan av HIP HOP STAN, vad har ni planerat in under er sista dagsfest? 
– Under vårt sista arrangemang kommer vi ge er en tillbakablick på åren som gått. Live-framträdanden och dj-set från några day-ones men också en hel del nytt sparkle.

Hur tycker ni att Göteborgs kulturklimat är i dagsläget? Är det enkelt att arrangera saker? 
– Göteborg bubblar, eller är pyr ett bättre ord kanske? Fler venues, både nyöppnade och etablerade, satsar på evenemang och live-musik. Trots detta har det inte blivit enklare att arrangera men det känns som att det är fler som ger sig på det vilket är svingött! Fler ställen behöver dessutom nödvändigtvis inte betyda bättre tillfällen.

Har ni märkt någon skillnad sedan ni startade HIP HOP STAN? 
– Det vi sett i vår nära omgivning är att fler vågar sig på att rodda. I roliga konstellationer, även inom andra fält. Ju fler desto bättre!

Var kommer en att kunna hitta er framöver? 
– I FM-sekvens och på Yaki-Da! Karin fortsätter som bokare och Amira har inte pratat klart på P3! Catch us 29 maj på Husets förfest på Zamenhof.