Annons ↓ Annons ↑

Gården – ny restaurang i Vasastan

Naturviner, 90-tals hiphop, svängig soul och mat med inspiration från västkusten är att vänta när Gården slår upp dörrarna i Vasastan.

Det händer grejer i stan. Efter ett par vändor förbi vin och bondgårdar, från innergården i Tynnered kommer nu Gården till Vasagatan. Bakom satsningen står kocken Patrik Ivanovski som kommer att bjuda på mat inspirerat från Göteborg och Bohuslän. Vinerna kommer att vara av den naturliga sorten, råvarorna ekologiska och kaffet likaså.

–  Tanken vi har med Gården är att kunna erbjuda högkvalitativ mat, vin och kaffe till rimliga priser i en avslappnad miljö, något jag älskar med restaurangscenen i Köpenhamn men saknar i Göteborg. Min souschef har jobbat en hel del i Köpenhamn, så för oss känns det som det naturliga och rätta att bidra med till staden, säger kocken Patrik Ivanovski.

Ur högtalarna strömmar hiphop från det kära 90-talet och minst lika svängig soul och på menyn står både matig mat, snacks, kaffe och vin. Gården kommer att hålla öppet från 11.30-sent, alla dagar förutom söndagar och måndagar.