Till startsidan

HÄNG MED TILL NYA BLOGGEN!

Från och med idag hittar ni mig på http://detvarmindag.devote.se eller http://detvarmindag.se (kommer funka inom kort). Lägg den nya adressen på minnet mina vänner, för efter den 6:e mars kommer denna blogg att raderas! Ett stort tack till gänget på Djungeltrumman.se för min tid (nästa ett år exakt) här. Det har verkligen varit grymt och jag har trivts superbra tillsammans med er! Nu drar jag vidare på nya äventyr, ses på Devote.se! Alla (förutom de allra senaste) inlägg, bilder och kommentarer härifrån har flyttats med till den nya bloggen.

Några av er kanske undrar varför jag flyttar bloggen och anledningen till flytten är för att Djungeltrumman.se kommer att förändras från och med början på mars då de flyttar all sin verksamhet till Göteborg och kommer därefter enbart att behålla de bloggar som är direkt kopplade till Göteborgsområdet. Därför tvingades jag och flera andra bloggare på Djungeltrumman att tacka för oss och flytta våra bloggar.

Och till alla er som följer mig via Bloglovin' - Ni behöver INTE ändra någonting själva, ni har automatiskt flyttats över till den nya bloggen och uppdateringarna där kommer att bli precis som tidigare! Bra va?

- - - -
Translation:
My friends! From now on you'll find my blog at http://detvarmindag.devote.se or http://detvarmindag.se, both addresses works just as good. And to all of you who follow me with Bloglovin' - You don't have to change anything, you have automatically been transferred to the new blog. Hugs!
- - - -

DETVARMINDAG.DEVOTE.SEKLICKA HÄR!

2011-02-22 11:27
Taggar:

BILDER FRÅN I LÖRDAGS

I lördags var det dags att fortsätta fira vår älskade vän Linda som fyllde 20 år i fredags! Lördagen innebar därför födelsedagsparty innehållande supergod middag, galna lekar, skratt, dans och sedan kom en limousine och hämtade oss och körde runt på oss cirka en halvtimme innan han släppte av oss utanför nattklubben där vi sedan dansade natten lång! Tack alla härliga vänner för denna kväll.

2011-02-21 11:43
Taggar:

FASHION BABY

Här är några bilder från en plåtning jag gjorde tillsammans med min galet snygga vän Fanny för länge sedan. Vilken tur jag har som har så snygga vänner! ;) Vad tycker du om bilderna? Hittar du någon favorit bland dessa?

2011-02-20 16:23
Taggar:

VART TAR JAG VÄGEN?

Det blir endel snack om bloggflytten nu!
Men så får det bli, för igår fick jag (och även idag) en fråga i mitt kommentarsfält angående detta och jag förstår ifall några utav er är riktigt nyfikna på vad som händer just nu! Frågan var ifall jag ännu vet vart min blogg kommer att flyttas. Och svaret är ja, det vet jag! =) Flytten pågår förfullt.

Men fram tills dess att flytten och den nya bloggen är helt färdig så tänker jag fortsätta vara hemlig! Haha. Men, jag kan säga såhär, det kommer att bli riktigt bra och förhoppningsvis drar nya bloggen igång under nästa vecka! I alla fall så hoppas jag på det.

2011-02-20 13:00
Taggar:

WHERE ARE YOU

Hallå! Vart håller ni hus mina vänner? Det har varit skrämmande tyst i kommentarsfältet sedan jag berättade att bloggen kommer att behöva flytta från Djungeltrumman inom kort, den har alltså inte blivit flyttad härifrån ännu, så ni kan fortfarande kommentera precis som vanligt!

Igår var jag somsagt och firade min fina vän Linda som fyllde 20 år, så utav mig fick hon ett armband från SNÖ of Sweden och en vinflaska! Det bjöds på kaffe, bullar, tårta och trevligt sällskap hemma i hennes lägenhet. Grattis igen vännen!

2011-02-19 11:28
Taggar:

TJUGO ÅR!

Idag fyller min fantastiska och underbara vän Linda 20 år! Linda är en utav mina närmaste vänner så detta ska självklart firas rejält. Somvanligt är jag ute i sista sekunden när det gäller att köpa födelsedagspresenter, men jag ska alldeles strax åka ner till stan för att handla presenten och sedan åker jag hem till Linda och gratulerar!

Dessutom så är Fanny hemma från Norge över helgen för att fira Linda, så det ska bli underbart att träffa och umgås med henne nu ett par dagar. Ha en grym fredag, nu ska jag hänga med mina vänner!

2011-02-18 12:19
Taggar:

LÄS DETTA!

För cirka en vecka sedan fick jag reda på att det kommer att ske stora förändringar här på Djungeltrumman.se från och med början på mars. Det är nämnligen så att Djungeltrumman kommer att flytta hela sin verksamhet till Göteborg och då endast fokusera samt behålla de bloggar som är direkt kopplade till Göteborgsområdet - Vilket min blogg inte är som ni vet. Detta innebär att jag kommer att bli tvungen att flytta min blogg inom kort!

Just nu har jag kontakt med ett par otroligt duktiga och trevliga människor som hjälper mig att arbeta fram min nya blogg! Mer exakt än att flytten kommer att bli väldigt snart vet jag inte, men såfort nya bloggen är färdig och redo för inflyttning så kommer jag självklart att meddela er direkt. Det kommer att bli kanonbra! Kram på er.

2011-02-17 20:06
Taggar:

THE WAY I LOOK

Jackan (som är en utav mina absoluta favoriter i min samling) kommer från H&M, vitt baslinne från H&M, stort korshalsband från JFR.se och jeans från H&M.

2011-02-17 18:50

BABY, I WAS BORN THIS WAY

From: Style.com / Photo: Courtesy of Balmain

Inspiration 2011. Både igårkväll och ett par timmar idag har jag suttit här framför datorn och letat samt hittat en massa mode, stil- och klädinspiration. Det finns verkligen så många grymma och fantastiska kollektioner att drömma om och dreggla över! Haha. Kollektionen ovan kommer från Balmain Fall 2011 och jag fastnade för alla detaljerna, de sjukt snygga materialen, färgerna och den grymma blandningen av olika plagg, detta var helt i min smak!

Samtidigt som jag surfat omkring bland kollektioner, designers, kläder och inspiration till tusen så har jag suttit och lyssnat på Lady Gaga's nya låt "Born this way" om och om igen så att den nu fastnat i mitt huvud. Jag blev faktiskt positivt överraskad när jag hörde låten i fredags och nu spelas den på repeat. Lyssna på låten HÄR!

2011-02-15 18:39
Taggar: Inspiration

VARFÖR LÄSER DU MIN BLOGG?

Mina vänner! Det vore otroligt kul om så många som möjligt utav er svarade på denna fråga! Det var väldigt länge sedan jag körde någon "Dagens fråga" här i bloggen nu. =) Och eftersom det är Alla hjärtans dag idag så passar jag på att hälsa till alla er som läser min blogg att jag älskar er! Ni gör min vardag bra-bättre-bäst. Kram!

2011-02-14 17:31
Taggar:
VÄNNER SOM BLOGGAR
Emmy
Kajsa
Flora
Angelina
Johanna

Hej där! Du har just snubblat in på min blogg, en blogg med ett väldigt varierat innehåll och förhoppningsvis kul läsning. Under 2010 var jag nominerad som "Årets Blogstar" på VeckoRevyn Blog Awards. I samband med detta var jag var även en utav de nominerade i "Sveriges nästa stora modebloggare" som anordnades utav Kanal5.se.

I min blogg får du ta del utav min vardag, mitt intresse för fotografering och även mitt väldigt stora och fortfarande växande intresse för stil och kläder, allt dokumenteras genom linsen på min Nikon D200. Min blogg är med andra ord en väldigt bildrik blogg med varierade inlägg som jag hoppas ska kunna inspirera och locka en blandad publik! Tusen tack för att just du läser min blogg.

Kontakt: detvarmindag.blogg@gmail.com

bloglovin
Om Djungeltrumman
Lista
Följ Djungeltrumman
Djungeltrummans nyhetsbrev
Jag vill ha nyhetsbrevet!
Tack! Du har fått en bekräftelse skickad till dig.
Fel! Något gick fel, försök igen om en stund.
Webbdesign av Simma Lugnt, www.simmalugnt.se