Annons ↓ Annons ↑

David Winsnes gör veckans spotifylista

Veckans spotifylista är gjord. Och det är ingen mindre än David Winsnes, marknadsföringsansvarig på Bio Roy och skribent på Festivalrykten, som dragit ihop den.

Get you a man that can do both: Igår städade han på Bio Roy till klockan två efter en kvällsvisning av världens sämsta film, idag drar David Winsnes ihop en Fet SpotifyLista Till Helgen. Han motiverar den såhär:

”En lista som utgår ifrån tre faktorer: ny musik (eftersom det finns så många andra som tipsar betydligt mer initierat om äldre), internationell musik (eftersom svensk musik generellt har varit helt fruktansvärt förutsägbar ett tag nu) och blandad musik (eftersom ni är en sajt som med hundra procents säkerhet mestadels får grejer skräddarsydda för Hoki Moki-förfester). Det sistnämnda attributet gör antagligen att ingen kommer tycka om blandningen, men jag tycker den har ett hyfsat flow: från mjuk melankoli, asbra emo och värdig slyngelrock via några av årets bästa danslåtar och ett par av hiphopens tyngsta ögonblick till vacker ambient, finfin shoegaze och avslutande totalrens. Om man bara ska lyssna på en låt – oklart varför – ska man förstås skippa listan och sätta på 1) videon till Perfect Places 2) Fallon-framträdandet av Perfect Places

Och här kommer listan: