Till startsidan

Mad Mats & José

Jag tänkte bryta bloggtystnaden med att presentera de två kommande helgers line-up på Barabicu. Varje helg är fyllt av grymma DJs men mina två kommande gäster är ju lite extra speciella. I helgen håller Mats låda och jag joinar honom på golvet idag och bakom skivspelarna imorgon. Nästa helg är det dags för José. Kom och digga och zippa på goda drinkar för fan! Vi ses!

yours,
jonathan

DJ MAD MATS (Local Talk / G.A.M.M / Raw Fusion / Sthlm)
 
Mad Mats är en av Sveriges mesta dj-legender. Vi snackar en riktigt DJ med tekniska skills vid skivspelarna och en gedigen musikerfarenhet.
Det var strax efter Mats tagit hem SM-titeln i breakdance -85 som han började han spela skivor och sedan 90-talet har han frekvent spelat världen över. Med en stor bredd inom dansmusiken har Mats släppt närmare 250 12" och LPs på sina skivbolag Raw Fusion, GAMM, Local Talk och Basic Fingers.
Mad Mats känsla för dansgolvet, hans låtval och teknik är något utöver det vanliga och vi kunde inte vara mer glada att ha honom tillbaka i huset.
 
Spana in videos, mixar med mera på:
www.djmadmats.com | www.soundcloud.com/madmats
 
Fredag & Lördag, 22-02, 23år,  fri entré
__

DJ José Gonzáles

Som singer-songwriter har José Gonzáles charmat en hel värld med sin karismatiska stämma och flinka gitarrspel. Med kändisskapet kom erbjudande om DJ-gig och efter en stund tvekande kände José att om han skulle göra det, skulle han göra det seriöst. 

Så det är inte riktigt den vanliga kändis-djn som joinar JayStarSeven i Barabicu's dj-bås, José kommer väl förberedd med genomtänkta låtval och en intressant musikalisk bredd.

Lördag 14 December, 22-02, 23 år, fri entré

2013-12-05 17:40

DJ-set från Ingensteds

För några veckor sedan spelade jag på Ingensteds, ett nytt ställe i Oslo, som ligger precis brevid Blå och hade skitroligt. En riktigt grym lokal med dansglada människor. I vanlig ordning visste jag inte riktigt vad jag skulle spela när jag startade men det blev ett riktigt grymt dansgolv framåt natten och här nästan de två sista timmarna inspelade. Dem blev fyllde med boogie, disco, house och en del tropiska bomber; allt från cumbias sedan via brasilien till Västafrika. Spela det högt!På lördag blir det upp till Oslo och körapå Ingensteds igen. Först blir det Barabicu på fredag kväll!

yours,
jonathan

2013-10-10 17:56

GBG WAX TRAX

I onsdags gästade jag enmetertre aka Jens Wickelgren (Jens Records) och Thobias (Loftet) radioprogram Gbg Wax Trax som sänds på studentradion. Hela avsnittet ligger nu online. Mitt DJ-set är från 00:25 - 01:45 min in i mixen. Mycket detroit! Mycket 4/4! Enjoy!

2013-09-20 16:10

JayStarSeven är Göteborgs DJ-scens enfant terrible, en kompromisslös discjockey utan något till övers för varken ost eller sås.
Med 12 år som DJ har JayStarSeven cementerat sitt namn i undergroundscenens betongfundament och blivit en av västsveriges mest eftertraktade dj:s. 
JayStarSeven levererar lika delar nyskapande detroit-beats, nyfunna afro-latin- & karibiska bomber och tillsammans med det bästa från både ny och gammal disco, house, soul & jazz, allt väl förankrat i funktraditionen som han ständigt förnyar. Kombinationen av väl valda tolvor och god teknik får JayStarSeven allehanda dansgolv att svettas samman till en välformad massa av bländande leenden och rytmiskt kaos.

JayStarSeven, eller Jonathan Anderzon som han egentligen heter, har även varit aktiv som professionell fotograf sedan i början av 2000-talet och jobbar för tillfället på en samlingsutställning med vernissage 2013./2014

Kontakta JayStarSeven

Kontakta JayStarSeven

Fyll i din mailadress och meddelande nedan.Skicka
gigs
2013-12-07 w Mad Mats, Barabicu
2013-12-13 Barabicu
2013-12-14 w/ José Gonzáles, Barabicu
2013-12-19 w/ Qlint, Barabicu
2013-12-21 Barabicu
2013-12-23 Barabicu Christmas Party
2013-12-25 Juldagsfest på Barabicu
2013-12-26 Annandagsfest på Barabicu
2013-12-27 Barabicu TBA,
2013-12-28 Barabicu TBA,
Om Djungeltrumman
Lista
Följ Djungeltrumman
Djungeltrummans nyhetsbrev
Jag vill ha nyhetsbrevet!
Tack! Du har fått en bekräftelse skickad till dig.
Fel! Något gick fel, försök igen om en stund.
Webbdesign av Simma Lugnt, www.simmalugnt.se